Over ons

Wij zijn uiterst gespecialiseerd in arbeidsdeskundig onderzoek, verzuimbegeleiding, en re-integratie. Wij leveren maatwerk, omdat ieder mens uniek is. Wij laten graag zien wie wij zijn en waar wij goed in zijn!

Arbeidskundigadvies
100%
Verzuimbegeleiding
100%
Re-integratie
100%
Resultaatgericht
100%
Ons bedrijf

Cuppen Mens en Werk is een bedrijf dat in 2004 door Henriette Cuppen is opgericht. Henriette Cuppen is arbeidsdeskundige, verpleegkundige en maatschappelijk werkende. Zij heeft Cuppen Mens en Werk opgebouwd tot een Arbo Adviesbureau dat gespecialiseerd is in arbeidsdeskundig advies, arbeidsdeskundig onderzoek en verzuimbegeleiding. Cuppen Mens en Werk is gevestigd in Eerbeek, regio Apeldoorn. Wij zijn is centraal gelegen om onze klanten in heel Nederland goed te kunnen bedienen. We komen voornamelijk op locatie van de klant.

De hoofdtaak van Cuppen Mens en Werk is het ontzorgen van organisaties op het gebied van Arbo problematiek. Wij geven u antwoorden op uw vragen en werken aan een goede oplossing. Een goede relatie met onze opdrachtgevers is daarin essentieel. Wij werken met korte lijnen. We vinden en vertrouwensrelatie met onze klanten van belang. Onze continu groeiende vaste klantenkring is daar dan ook een goed voorbeeld van. Cuppen Mens en Werk gaat verder dan alleen adviezen geven. Wij gaan op zoek naar de vraag achter de vraag. Onze kernwoorden zijn niet voor niets kwaliteit, betrouwbaar en deskundigheid. Dat laten we dan ook graag aan u zien!

De wet en regelgeving is continu aan verandering onderhevig. Kennis op peil houden is daarom essentieel. Wij hebben zijn ingeschreven in het register van arbeidsdeskundigen en nemen deel aan intervisiebijeenkomsten en bijscholingen. Cuppen Mens en Werk heeft een groot netwerk om zich heen weten te creëren met zelfstandig specialisten. Wij staan voor kwaliteit en een persoonlijke dienstverlening met korte lijnen.

Wij zijn wij lid van ActaVite. ActaVite is een professionele netwerkorganisatie op het gebied van Arbo en Verzuim. Naast de bestaande gecertificeerde en BIG geregistreerde bedrijfsartsen, verpleegkundigen en arbeidsdeskundigen, beschikken wij daardoor over een uitgebreid netwerk aan experts en specialisten op het gebied van Arbo en Verzuim waar u altijd een beroep op kunt doen.

Team Cuppen Mens en Werk

Wij hebben een breed team met verschillende specialisten voor u klaar staan!

We werken intensief samen met;
ActaVite
Werkbalanz

Contact